Dia de trajecte. Hem de creuar gairebe tot el pais de sud a nord. No es un pais molt gran pero per anar a la part nord del Mar Mort des de Wadi Rum tenim uns 300 km. Esmorzem al campament i cap a la carretera del desert, aquest cop en direccio nord.

A migdia arribem al hotel a la zona de Suweimeh. Fem una parada quan arribem al nivell del mar i llavors seguim el descens. El Mar Mort en realitat avui dia no es un mar sino un llac salat. Es troba. En el punt mes baix de la terra (uns 420 m per sota del nivell del mar) i cada any es redueix la seva altitut en un metre. La escasedat d’aigua en aquests paisos ha fet que extreguin aigua del Jorda i els seus afluents per poder tenir conreus de regadiu i aixo ha accelerat el proces de dessecacio d’aquest mar o llac. La temperatura es agradable i podem baixar fins a la platja a donar-nos un bany en aquesta aigua amb mes d’un 30% de sal que fa que es floti i es tingui la sensacio de poder caminar per sobre les aigues. Tambe ens embadurnem de fang per aprofitar totes aquestes magnifiques propietats que s’atribueixen al fang del mar mort per tenir una pell perfecta.
 
 
En acabar tenim el temps just per disfrutar d’una posta de sol en la que l’astre rei s’amaga darrera les muntanyes d’Israel.