Abans d’anar cap a Colombo, aprofitem el darrer mati a Mirissa per fer-nos un massatge Ayurvedic amb olis d’herbes. La Ayurveda es una medicina tradicional de Sri Lanka que forma part dels atractius turistics de la illa. Durant una hora, una dona de mans rabassudes i una mica aspres, ha estat fent massatge a tots els centimetres del cos, cap inclos. Les contractures no les ha desfetes pero la veritat que ha estat una experiencia molt agradable.

En acabar agafem un bus que ens portara fins a Colombo, la capital. Despres de gairebe 20 dies a la illa, hem descobert els autobusos expres, que van com bojos com els altres pero com a minim tenen aire acondicionat. El trajecte de Mirissa a Colombo ha durat unes 3 hores llargues.
Ja a Colombo busquem un lloc per sopar, i com es tracta de la ultima nit, decidim donar-nos un homenatge i anem al Gallery Cafe, recomanat per la Lonely tot i que mes car del que solen ser els restaurants aqui. El local es una casa colonial preciosa amb una decoracio exquisida, cambrers nets i polits amb camisa planxada i que no fan pudor i parlen angles perfectament, menjar excel.lent i, per suposat, ple de turistes. De tota manera crec que es un lloc molt recomanable, especialment despres de dies i dies de menjar de carrer.
En el cami cap al sopar tenim la ocasio de veure com en van de plens els trens… Jutgeu vosaltres mateixos!
Dema ens queda tot el dia per visitar la ciutat i fer les darreres compres abans d’emprendre la tornada a casa. S’ha fet curt!