El dia comença tremendament d’hora. Sortim a les 5 de la matinada després de fer un cafè al Elephant Lodge em direcció a un camí anomenat Hunters’ Road (el camí dels caçadors). Només sortir del Lodge veiem petjades dels lleons que alguns del grup han sentit durant la nit. Son enormes!
En entrar a la reserva de seguida comencen a aparèixer algunes jirafes, zebres en petits grups i, sobretot, elefants. Diuen que Botswana és el país amb més elefants per metre quadrat.

image

També podem veure alguns esquelets d’elefants, un búfal i una hiena que sembla momificada. Un parell d’hores després i amb el sol ben alt tornem cap al Lodge on esmorzem per seguir el camí cap a Gweta.
Abans d’arribar anem a veure un poblat de bosquimans que el govern va fer marxar de la zona rica en diamants per poder-la explotar. Ells es fan dir San, qie és el nom originari de la seva tribu. El cap del poblat ens reb i ens fan un petit ball tradicional. Tot just comencen a rebre turistes i el cap del poblat fa una xerrada en acabar als seus súbdits destacant la importància de tractar bé al turista. Ha resultat curiós.
A la tarda arribem al Lodge de Gweta on ens refresquem a la piscina abans d’anar al bosc de baobabs a veure una màgica posta de sol.

image