Ara fa uns dies que no puc mantenir actualitzat el blog. Han estat uns dies molt intensos i plens d’aventura. Després de dormir a Gweta vam fer un trajecte molt llarg en camió. A Maun ens vam parar a fer un refrigeri per finalment arribar a la tarda al Delta del Okavango, on ens allotjàvem en un campament. Després d’un bany a la piscina vam anar a fer un safari nocturn en el que vam poder veure cocodrils i molts ocells que s’amagaven entre els papirs.

image

El dia següent va començar amb un vol en helicòpter panoràmic per sobre el delta des del que vam poder veure tant el paisatge impressionant com elefants, hipopòtams, cocodrils… En acabar el vol ens movem amb barques motores ràpides pels canals i canalets del delta veient hipopòtams, cocodrils i moltes aus constantment. També altres animals que s’acosten al riu a beure. És fantàstic. Un passeig amb barques tradicionals (mocoro) acaba amb les activitats del matí. A la tarda naveguem per disfrutar de la darrera posta de sol de l’any i la nit de cap d’any la passem en una barca-casa.

image

Al dia següent al matí volem en avioneta fins a Moremi, on acampem al costat del riu envoltats de lleons, hienes, hipopòtams i elefants. Anem a fer un safari en caure la tarda i per fi veiem els primers felins: dues lleones devorant un impala que poc abans han caçat. Després d’una nit inquietant envoltats de bèsties, tornem a fer safari al matí. Aquest cop ens toca un altre felí: el lleopard. Crec que és l’animal més bonic del món.

image

Recollim tot i comencem el camí de 112 kms que ens portarà a Savuti i que ens portarà unes 8 hores de traqueteig. Savuti reb el seu nom pel riu però està totalment sec. Veiem molt poca fauna en el safari que fem a la tarda en arribar. El més destacable és que comencem a veure més jirafes, nyus i búfals africans a més d’algun xacal. No tenim sort amb els felins tot i que al safari del matí següent en seguim petjades una bona estona.

image

La nit passa tranquila pel que fa a animals passejant pel campament però cau una bona tromba d’aigua… tan necessària…
De nou sortim després del safari al matí en direcció a Kassane, on naveguem per veure la posta de sol sobre el riu Chobe, que separa Namibia i Botswana.

image