Avui per feina em toca estar a València i un gran amic em porta a sopar a Kokura Automatic Sushi (http://www.kokura.es/), a l’encisador barri del Carme, on trobem encara gats de carrer que miolen quan senten les nostres passes.

Es tracta d’un restaurant d’estil japonès en el que t’atenen uns nois encantadors en Valencià. El menjar és exquisit però el més entranyable del local es la decoració. Petites taules de te amb butaques dels més diversos estils, un aparador que podria ser el de guardar les mantegues i formatges d’un “colmado” i amb uns murals de fons amb imatges urbanes amb un punt romàntic fantàstiques. I tot aixo vigilat per un aquari digne de menció (i de foto) que està muntat dins una televisió antiga o una televisió antiga que té un aquari a dins… Tan se val, l’efecte retro que aconsegueix amb els seus peixos solitaris és senzillament magnífic.
En resum, un lloc molt acollidor, recomanable i original en el que sopar molt bé amb un preu més que correcte (ems vam posar fins a dalt de maki regat amb vi blanc especial per sushi per menys de 20€ per persona).