Avui teniem la intencio de veure la sortida de sol desde Tortuguero pero ens ha tornat a passar el mateix: tota la nit plovent fins les 6h del mati i aqui l’alba es cap a les 5.15h. Aixi que ens hem donat mitja volta i a descansar una mica mes.

A La Casona ens han preparat uns panqueques de platan per esmorzar, una bomba pero tremendament bons!
Despres hem sortit a fer un volt pel poble i oranitzar el recorregut d’avui. Ens han explicat que podem arribar a La Fortuna sense passar per San Jose i amb autobusos locals i hem sortit corrent per poder agafar el bus aquatic que ens ha deixat a Pavona despres de serpentejar pel riu que estava crescut i ple de restes de la pluja d’avui. Hem vist alguns micos i cocodrils.
A Pavona agafem un bus que ens porta per camins no asfaltats que atravessen plantacions bananeres. El bus va parant i recollint els nens que surten de l’escola i els locals, som gairebe les uniques guiris que agafem aquest transport, la resta van en minivans amb aire acondicionat que els porten directe per un preu casi 10 cops superior i tardant moltes hores igualment.
A Cariari agafem un bus fins a Guapiles i d’aqui un altre cap a Puerto Viejo de Sarapiqui, antic centre logistic del pais d’on sortien per riu les mercaderies que es produien en aquesta vall, bananes i cafe. Amb la construccio del ferrocarril a Puerto Limon, aquesta ciutat va perdre importancia, tot i que amb el cultiu de canya sucrera continua sent una zona rica.
El seguent pas es anar cap a Ciudad Quesada (nom oficial) o San Carlos (com ho coneix la gent) per veure si arribem a temps pel bus a La Fortuna, als peus del volca Arenal. Hem arribat just a temps per saltar al autobus (jo) i anar a comprar els bitllets (la Marta). Pero ho hem aconseguit!
A Quesada ens ha tornat a passar igual: corrent per agafar el bus a la Fortuna, pero ho hem aconseguit! Hem enllaçat un bus aquatic i sis autobusos i hem pagat ben poquet i hem vist la part nord del pais.
A La Fortuna ens agafem una habitacio per nosaltres, que ens ho hem guanyat. El hostel es diu Arenal Resort i te piscina i tot! Ens venen a rebre amb un cocktail de benvinguda tremendo, que ens hem guanyat de sobres.
Ara toca pensar a veure que fem dema, ho decidirem amb el cocktail que ens bevem a la teva salut, que em llegeixes! 😉
Sortim a fer un volt i sopem uns nachos i quesadillas bonissims a peu de carrer. Dema toca excursio aixi que hem d’agafar forces.