Darrer post de la sèrie del viatge a Marroc. En aquest cas us vull parlar de l’agència Marrakech Sahara Tour, la agència que ens va gestionar el viatge localment.

Es tracta d’una agència turística familiar, gestionada per uns germans i els seus cosins. Els seus avantpassats van ser nòmades i això els ha donat un coneixement del desert que fa que el coneguin com el palmell de la seva mà.

En el nostre cas, el guia que ens va acompanyar va ser l’Amar. Val a dir que durant tot el viatge es va mostrar molt professional i respectuós, fent la seva feina amb serietat però també essent capaç de viure moments de diversió i bogeria junt amb tots nosaltres. La sensació era de que era un més del grup i a més és una persona que disfruta explicant les tradicions i costums del seu poble.

DSC_0353

La organització del viatge i les explicacions van ser excel.lents, la comunicació fluida pel bon nivell de castellà que tenien tots els membres de la empresa amb els que vam interactuar.

Una altra cosa a tenir en compte son els vehicles amb els que ens hem desplaçat. Al desert, eren 4×4 moderns i conduits amb destresa per tots ells. En els trams llargs de carretera vam anar amb minibusos comfortables i amplis.

DSC_0599

Ens vam allotjar en un dels hotels que té la família al desert, l’Aubergue Dunes d’Or, fantàstic, però em consta que en tenen d’altres que fan molt bona pinta i que crec que mereixen consideració a l’hora de triar allotjament a la zona de Merzouga.

Per tots aquests motius, em sento còmoda parlant-vos d’aquesta agència i animant-vos a contactar amb ells de part de la Mi si algun dia teniu pensat anar-hi. Estic segura que no us en penedireu.

Els seus serveis els ofereixen per tot Marroc i en el meu cas, estic segura que en un futur tornaré a contactar amb ells per a poder seguir descobrint aquest país meravellós.

Podeu trobar més informació sobre ells en la seva web: http://marrakechsaharatour.com/

Els nostres dos meravellosos guies del viatge: Quim Fàbregues i l'Amar de Marrakech Sahara Tour

Els nostres dos meravellosos guies del viatge: Quim Fàbregas i l’Amar de Marrakech Sahara Tour