Ara que arriba l’estiu, la majoria de vosaltres haureu de passar pel moment de tensió que suposa preparar la motxilla, maleta o bossa de viatge. Depenent del destí al que ens dirigim aquest moment pot ser més o menys clau. Si ens en anem a països del primer món, segurament si ens deixem alguna cosa no tindrem massa dificultats per poder-la trobar. El problema apareix quan fem un viatge una mica més aventurer a llocs on moltes de les comodities que estem acostumats a tenir cada dia poden suposar un autèntic repte.

En el meu cas, gairebé sempre viatjo amb motxilla i faig servir les bosses per empaquetar el que porto dins (en podeu trobar a molts llocs però jo les he trobat a Amazon i a Ikea, per si us pot ser d’ajuda). D’aquesta manera podrem muntar i desmuntar la motxilla amb una rapidesa que deixa meravellat al típic company de viatge que porta una maleta i que ens ha mirat amb cara de condescendència quan ha vist que anem amb motxilla i assegura que no serem capaços de recol.locar tot en ruta. Jo porto en general tres d’aquestes bosses. Una de tamany gros en la que hi guardo tot el que és roba d’abric i pantalons, una altra de tamany mitjà en la que van totes les samarretes ben plegades de manera que no ocupen res i una tercera en la que hi poso la roba interior juntament amb el pijama. D’aquesta manera, quan arribo a destí, trec els tres paquets i organitzo la roba amb molta rapidesa. Quan al matí recollim per seguir en ruta, també és un moment i sempre aconsegueixo que la motxilla tingui el mateix tamany durant tot el viatge.

Us poso una imatge amb la llista que faig servir per preparar els viatges. Cada viatge té les seves peculiaritats que s’hauran d’afagir o treure i no ens podem oblidar de seguir les recomanacions del centre de salut internacional pel que fa al material mèdic i de cures que podem necessitar. Espero que us sigui d’ajuda!

LLISTA PER PREPARAR LA MOTXILLA de LA MI VOLTANT PEL MÓN

LLISTA PER PREPARAR LA MOTXILLA de LA MI VOLTANT PEL MÓN