Visitants des del 5-2-2015: 135562

Contacte

logo_lamivoltantpelmonMireia Peña Pla – Membre de @BCNtb
La Mi voltant pel món és un blog personal de viatges en el que explico les meves experiències viatjant amb l’objectiu de fer arribar la meva passió a altres enamorats d’aquest món.
info@lamivoltantpelmon.cat
http://lamivoltantpelmon.cat/

Mi

logo_lamivoltantpelmonSóc la Mireia, encara que em diuen Mi. Quan el temps m’ho permet m’escapo més a prop o més lluny per poder conèixer el món. M’apassionen la història, les cultures, la natura i tot allò diferent al que estem acostumats en el nostre dia a dia. En aquest blog trobaras les meves impressions i suggerències sobre els llocs que vaig visitant. Espero que t’agradi i que et pugui ajudar a planificar el teu viatge o a decidir destinació. Moltes gracies per la teva visita i, recorda, tots els comentaris son benvinguts! Vens a voltar pel món amb mi?

“No dubtis mai a allunyar-te més enllà de tots els mars, més enllà de totes les fronteres, de totes les pàtries, de totes les fes.”
Lleó l'Africà, (diplomàtic i explorador de l'Àfrica del Nord)

Instagram

Twitter

Facebook

Vídeo

La Mi voltant pel món – Uganda
Un resum del recorregut per tot el país, des de la zona fronterera amb Kènia fins als coneguts parcs de Murchinson Falls i Queen Elizabeth, acabant amb els goril.les de Bwindi

 

Enllaços